Pages

Ersun Arveladze.. Trabzonspor 0 - 1 Galatasaray


Trabzon'un başına gelen hocaların nesi var. Futbolcu analizi yapmak bu kadar mı zor. Ya da kör olmak. Böyle bir maçta Mehmet Ekici ve Yusuf'tan yoksun nasıl bir akıldır nasıl bir teknik direktörlüktür shota. Bunu görmek nasıl bu kadar zor oldu. En azından bu iki futbolcudan birinin ilk onbirde olması gerekirdi. İlk 70 dakikayı Erkan ve Özer'le geçirmek. Ey taraftar nasıl dayandınız bu korkuya. Tir tir titremez mi insan.

Evet Erkan. Binbir zorlukla alınan adam hala daha istenileni veremedi neredeyse bir yıl oldu. Kalenin önünde boş kaleye atması gereken topu üst direğe nişanladığında yine tir tir titrediniz biliyorum. O topu orada N'doye değildi al da at diyen. İlk yarının başlarında Galatasaray çok açık verdi. Atın yoksa maçın sonunda kötü bastıracağım siz atmazsanız ben atacağım dercesine oynadı resmen. Kimse Trabzon'un iyi oynadığını söylemesin. Galatasaray gerçekten "tuhaf" bir futbol ortaya koydu ama üç puanı da İstanbul'a götürmesini bildi.

N'doye, Marko, Erkan, Özer... Ahh ah... Alacağımız maçı verdik resmen. N'doye'un Deniz Yılmaz'dan ne farkı var Allah aşkına. Vallahi benim izlenimim her zaman sabredilmesi gerektiğini savunduğum halde bu futbolcuya verilen paraların tam anlamıyla israf olduğu ve en kısa zamanda elden çıkarılması gerektiği yönünde. Cardozo'yu ilk onbir'de tekrar düşünmes gerek bence Shota'nın. Bu böyle olmayacak!





 Marko Marin kesinlikle kalitesine yakışmayan bir oyun sergiledi. Çektiği tüm şutların kalecinin üstüne gitmesi. Ya da daha üstüne bile gidemeden bir oyuncuya takılıp alakasız yerlerde bulması kendini. Kimi zaman mutlak asist yapabileceği pozisyonda topa dokunamaması beyimizin. Umarım bunlar ilk ve son olur senin Trabzonspor kariyerinde. Zira yeteneklerini mutlaka olumlu yönde kullanman gerekiyor. Trabzonspor lehinde.

Cimbom'la son 3 maçımızda da birer el pozisyonumuz harcandı. İkisi penaltı üstelik. Neyseki bundan önceki iki maçı aldık lakin dünkü maç bir puan da olsa hakkımız yendi en yazık ki. Allah korusun bu taraftarı, bu camiayı bu duruma alışmaktan. Zira çok sık başımıza gelir oldu. Sonumuz hayrola.

Doğru oyun yanlış kadro. Ersun Arveladze ya da Shota Yanal. Ya da ondan öncekiler. Hep yaşadık bu durumu hep çektik bu eziyeti. heyecanla maçın başlamasını beklerken ilk onbirleri görüp hüsrana uğrayan bordo mavili taraftar. Sanırım ara sıra kaybetmesi gereken maçlar oluyor Trabzonspor'un da böyle yapılıyor. İki tane sapasağlam adam kenarda bekletildi ya. Ne demek Kayseri maçında bekleneni veremediler. Kendini ispatlamış iki futbolcudan söz ediyoruz. Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan. Bunlarla ortaya bahane sürülemeyeceğini koymaya çalışıyorum lakin herhangi bir tezi çürütmeye ihtiyaçları da yok. Hiçbir açıklama yok. Neden böyle yapıldı .Yok! Yanlış kadro seçimleri arkasından gelen üst üste mağlubiyetler çok teknik direktörlerin başını yaktı Shota. Dilerim sende dikkat etmen gerektiği gerçepğini en kısa zamanda kavrarsın ve dediğin gibi Trabzonspor'un Alex Ferguson'u Arsene Wenger'i olabilirsin. Ya da sen Trabzonspor'un Shota Arveladze'si ol. Bize bizden başka dost yok!

0 yorum:

Yorum Gönder